News

Pasiunea, sacrificiul și bucuria în spatele fiecărui preparat: Povestea Chef-ului dedicat

Pasiunea, sacrificiul și bucuria în spatele fie...

Vă salut, dragi prieteni gastronomi și pasionați de arta culinară! Astăzi vreau să vă împărtășesc o poveste adevărată, despre munca și dedicarea care stau în spatele succesului unui Chef. Uneori,...

Pasiunea, sacrificiul și bucuria în spatele fie...

Vă salut, dragi prieteni gastronomi și pasionați de arta culinară! Astăzi vreau să vă împărtășesc o poveste adevărată, despre munca și dedicarea care stau în spatele succesului unui Chef. Uneori,...

Una din cele mai frumoase zile ale mele ca Executive Chef

Una din cele mai frumoase zile ale mele ca Exec...

Să vă povestesc despre una dintre cele mai frumoase zile ale mele ca Executive Chef... Așadar, zilele trecute m-am întâlnit cu un tânăr în vârstă de 24 de ani care...

Una din cele mai frumoase zile ale mele ca Exec...

Să vă povestesc despre una dintre cele mai frumoase zile ale mele ca Executive Chef... Așadar, zilele trecute m-am întâlnit cu un tânăr în vârstă de 24 de ani care...

Călătoria mea plină de peripeții în bucătăria The Savoy Londra: De la unghii tăiate la îmbrățișări ale succesului

Călătoria mea plină de peripeții în bucătăria T...

Bună tuturor, Johnny aici, și astăzi vreau să împărtășesc cu voi o poveste plină de amintiri amuzante și lecții de viață în bucătăria faimosului The Savoy Londra. Ei bine, să...

Călătoria mea plină de peripeții în bucătăria T...

Bună tuturor, Johnny aici, și astăzi vreau să împărtășesc cu voi o poveste plină de amintiri amuzante și lecții de viață în bucătăria faimosului The Savoy Londra. Ei bine, să...