Povestea mea

Sunt Chef George Furdui și pasiunea mea pentru arta culinară a început încă de mic copil. Încântat de arome și fascinat de combinațiile ingenioase de ingrediente, am știut că gătitul va deveni o parte integrală a vieții mele.

Încă de la începuturi, am hotărât să-mi extind cunoștințele într-unul dintre cele mai renumite centre culinare din lume - Londra.

Primul meu job a fost în bucătăria celor de la The Rose, în Fulham, Chelsea ca spălător de vase, după care a urmat experiența acumulată la Savoy, Oblix, Falcon, BRGR London, Fat Duck, absolvirea Masterclass-ului Le Cordon Bleu din Londra alături de Chef Richard Hawke și alți invitați Nestlé, a Masterclass-ului Marco Pierre White, și Masterclass-ului de la Ritz Hotel.

Am avut privilegiul de a face parte din delegația Marii Britanii, ca invitat, la celebrul concurs internațional Bocuse D'or 2023 în Lyon, unde am cunoscut cei mai faimoși bucătari din lume, iar la prestigiosul Masterclass Le Cordon Bleu din Londra, am avut ocazia să învăț de la cei mai buni bucătari și să descopăr secretele bucătăriei de înaltă calitate.

După finalizarea Masterclass-ului, am primit oportunitatea extraordinară de a lucra ca Chef de Partie la celebrul Savoy Hotel din Londra. Acolo, am fost martor la arta și perfecțiunea gastronomică, am învățat cum să coordonez echipe de bucătari talentați și să pregătesc preparate deosebite pentru oaspeții hotelului.

Experiența la Savoy Hotel m-a transformat într-un chef încrezător, pregătit să îmi pun amprenta în lumea culinară. Însă, am simțit nevoia să explorez și alte orizonturi, așa că am hotărât să mă alătur echipei restaurantului Oblix at the Shard.

La Oblix, în câteva zile de probe alături de Chef Ryan, am descoperit un concept culinar inovator, care combină bucătăria internațională cu ingredientele locale de calitate superioară. Am avut privilegiul de a crea preparate sofisticate și inovatoare, sub îndrumarea unor chefi talentați și creativi. Acolo, am învățat să aduc un strop de magie în fiecare farfurie, să surprind și să încânt simțurile oaspeților noștri. Nu a durat foarte mult deoarece nu am fost hotărât 100% să iau acest job și am strâns mâna cu Chef Ryan Brown. Poate nu a fost momentul pentru mine.

Cu timpul, am simțit că este momentul să mă întorc unde mi-e sufletul și să  împărtășesc experiența și cunoștințele acumulate cu alți profesioniști din industria HoReCa, acasă la Oradea. Astfel, am început să ofer servicii de consultanță pentru restaurante, hoteluri și cafenele, ajutându-i să-și dezvolte potențialul și să creeze experiențe culinare deosebite.

Dar nu m-am oprit aici. Mi-am dorit să mă conectez mai direct cu oamenii, să le ofer o experiență culinară exclusivistă și personalizată. Astfel, am extins serviciile mele și am început să ofer catering exclusivist pentru evenimente private.

Alături de o echipă de bucătari talentați și profesioniști din domeniul ospitalității, am creat meniuri personalizate și am oferit experiențe gastronomice unice pentru clienții noștri. Fiecare eveniment a devenit o ocazie de a aduce un strop de rafinament, eleganță și bucurie în viața oaspeților noștri.

Povestea mea este una de pasiune, perseverență și dedicare față de arta culinară. Cu experiența internațională acumulată la Londra în toți acei ani de muncă asiduă și de sacrificii enorme, îmi propun să impresionez și să inspir atât profesioniștii din industria HoReCa, cât și clienții mei.

Sunt George Furdui, și sunt aici pentru a aduce un strop de magie culinară în viața voastră.